Prijsopgave

In deze tijd zijn veel oudere mensen wel verzeker voor een uitvaart. Zij hebben deze polis meegekregen van hun ouders. Deze bedragen uit het verleden zijn vaak zo laag dat ze uitgekeerd in euro’s bijna niets meer waard zijn.
Mensen hebben na de invoering van de euro er soms niet aan gedacht om hun verzekeringen na te kijken of te laten nakijken. Vaak kijken de mensen alleen maar naar het bedrag wat er staat maar niet of dat in euro’s is of nog in guldens uitgedrukt staat. Na een overlijden komen de nabestaande er achter dat de overledene te laag of zelfs helemaal niet verzekerd is. Een moeilijke keuze aan de familie is dan of naar de sociale dienst te gaan of met elkaar het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Doordat Amissio Osnabrug geen duur pand en personeel heeft kunnen wij vaak de niet vastgestelde tarieven laag houden en u toch een persoonlijke en stijlvolle uitvaart aanbieden. 

Waar een gemiddelde uitvaart of crematie al gauw zo’n € 8.000,- gaat kosten. betaald u bij ons tussen de € 3500,- en € 5000,- voor een zelfde uitvaart of crematie. De persoonlijke begeleiding en verzorging zit in deze prijs inbegrepen.

Wenst u een persoonlijke prijsopgave of informatief gesprek? Vul onderstaand formulier in.

 

    Typ deze code over: captcha